Група "Пізнайки" побували в гостях у пожежників.

Корисна для дітей зустріч відбулася на території пожежної частини в рамках тижневика знань безпеки життєдіяльності.

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини
Рятувальники розповіли дітлахам про небезпечну професію вогнеборця, нагадали правила безпеки, яких слід дотримуватися в побуті, під час відпочинку на природі та при виявленні вибухо-небезпечних предметів. Вогнеборці продемонстрували вихованцям захисний одяг, шоломи, спорядження і спеціальні інструменти, які використовують для ліквідації надзвичайних ситуацій. Діти дізналися від пожежників про те, як ті проводять свої будні, які небезпеки їм доводиться долати та наслідки яких стихій їм доводиться ліквідовувати.
Особливу увагу під час спілкування з малечею надзвичайники приділили саме правилам безпеки. Що таке «пожежа», які причини її виникнення, та до яких наслідків можуть призвести вогневі випадки – про все це Пізнайки зосереджено слухали. Співробітники Служби також застерегли дітлахів від забавок із сірниками, запальничками, свічками та іншими небезпечними предметами, розповіли про електричні й газові побутові прилади і про те, яку небезпеку вони становлять у разі їх неправильного використання.

На завершення дошкільнята подякували рятувальникам за знання та пообіцяли, що завжди пам’ятатимуть правила безпечної поведінки та намагатимуться їх ніколи не порушувати!

 
Розробка сайту: uaBiznes.info