Запрошуємо на навчання!!!

Продовжується набір учнів до 1-11 класів школи.

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

Запрошуємо на навчання в 2017-2018 н.р. юних хмельничан: в 2кл. (4 учні), в  4кл. (2 учні), в 5кл. (1учень), в 6 кл. (1 учень) в 7кл. (1 учень), в 9 кл.(4 учні), в 10 кл. (2 учні)  до нашої, по-домашньому, теплої  і затишної школи. 

 Для тих, хто вагається: краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути. Запрошуємо відвідати школу та оцінити наявність переваг нашої школи: в класах не більше 15 учнів, у приміщенні  1 класу підлога з підігрівом, кімната  для ігор та відпочинку, (щоб була подібність із дитсадочком); окремі парти для кожного учня, 3-разове якісне харчування, окремі полички чи шафки для книжок і речей у кожної дитини, забезпечення книжками і зошитами, індивідуальний супровід психолога та багато іншого. Ви можете поспілкуватися з директором, вчителями  чи психологами про особливості  навчання та  принципи  виховання, оцінити ставлення до дітей, прогулянки, ігри, творчість, одним словом - побачити справжнє шкільне життя.

 Зазвичай діти - першокласники, а також старші, записуються до нас влітку. Але й протягом навчального року  нерідко переходять учні з інших шкіл, оцінивши переваги приватного навчання.

 

 Якщо Ви хочете скласти для себе повне враження про нашу школу - завітайте до нас у гості, відвідайте уроки, поспілкуйтесь з учнями та вчителями, огляньте приміщення та покуштуйте страви у нашій їдальні. Лише після цього Ви зможете справедливо оцінити всі "За" та "Проти" і зробитти правильний вибір. Зателефонуйте, домовтесь про зустріч та отримайте новий досвід!  Будемо раді новим знайомствам! 

 

 
Розробка сайту: uaBiznes.info