2013-2014 навчальний рік

Вітаємо Вас на сторінці Хмельницького приватного ліцею "Гармонія"!

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини
Козацькі розваги в "Пізнайках"!
Справжні чоловічі розваги для дітлахів напередодні 6 грудня організував наш козак Сергій Петрович. Тут були і танець із шаблями, і скачки на конях, і спортивний гопак, і козацьке багаття, і загадкові печери. А ще - конкурси для батьків та фото на згадку.
8 Березня у "Капітошок"!
Довго готувались та весело провели час наші малюки на святі. Збирали квіти, переходили річку, танцювали, співали і просто веселились! Дивимось!
Будні наших "Капітошок
Кожен день дарує нашій малечі щось нове. На кожному кроці їх чекають дивовижні знахідки та відкриття! Знайомтесь - група "Капітошки"!
ВАКАНСІЇ
Якщо Ви вважаєте себе неординарною особистістю і шукаєте цікаву і творчу роботу...
Випуск дитсадочка-2014! Ура, ідемо в школу!
Наприкінці травня стіни садочка покинули 6 найстарших вихованців. Свято на їх честь було веселе та дотепне.
Квітневий переполох в "Пізнайках"
Підбірка нових фотографій з життя в садочку.
Наші малята!
Кумедні, талановиті, допитливі, непосидючі та дуже веселі малюки із задовоенням ліплять, малюють, співають, танцюють, фантазують, і, навіть, інколи вередують. Взагалі, роблять все те, що й повинні робити дітлахи у 3-4 роки.
Новорічні забави 2014!
Новорічні свята для малечі - завжди найочікуваніші та найвеселіші! До них довго готуються, шиють костюми, вигадують конкурси, запасаються призами та солодощами. І всі дітлахи знають, що ранок в садочку - лише початок довгої череди розваг та гори подарунків від Діда Мороза. Всіх бажаючих запрошуємо на фотоекскурсію, як це відбувалось цього року у нас. Гарного перегляду!
Один день в "Наших малятах"
Як багато цікавого чатує на малят в садочку. Книги, ігри, смачний обід, веселі розваги та казка перед сном. А ще прогулянки, заняття з письма та усної мови, дослідження природи, та багато іншого. Дивимось!
Пізнайки готуються до Великодня!
Найстарші вихованці садочка готувались до свята заздалегіть.
Свято осені
Ось добігає кінця чудова та дивовижна пора року - осінь. А малюки нашого садочку влаштували свято на честь Дівчини-осені, яка подарувала нам багаті врожаї та підготувала ліси і поля до зими.
 
Розробка сайту: uaBiznes.info