День навпаки

У нас сьогодні, 16.05.16 - ДЕНЬ НАВПАКИ. Учні працювали, а вчителі сіли за парти.

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

Три красуні (Каріна, Даша і Настя) з 10-го радували 2-й клас.

 

 

У третьому класі господарювала наш президент - Діана Райхерт.

Четвертий клас насолоджувався спілкуванням з Дашею та Настею з 10-го класу.

 
 Цьогорічна випускниця, Аня Радомська, приборкувала шестикласників та Ольгу Іванівну на уроці географії. Анна Генадіївна впоралась на "відмінно".

  

Юля Попик надихала семикласників на уроках української мови та літератури. Вірші, поеми, короткі власні оповідки та цікаві творчі завдання. В класі була тиша, коли читала вірш Юлія Олександрівна.



У вчителя фізкультури перевтілився Ілля Білик. Під суворим поглядом Іллі Олександровича включались у гру навіть ті, хто не дуже любить фізичні вправи. А Ігор Олексйович відпочивав.

Найцікавіше відбулось в 11 класі на уроці мистецтва. Цей урок для майбутніх випускників блискуче провела третьокласниця Вероніка Кухар. Вона підготувала для "своїх учнів" справжній інтелектуальний батл, який завершився створенням картини у техніці... Хоча ні. Про техніку малювання висновки робити Вам. Але Вероніка Юріївна змогла створити таку фантастичну атмосферу, що всі з радісттю занурились у роботу. І ще: картину малювали лише з допомогою простого олівця, гуаші і...власних пальців.

 

 
Розробка сайту: uaBiznes.info