Гармонії - 25 років!

На початку квітня Гармонія відсвяткувала своє 25-річчя.

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

До вашої уваги - фоторепортаж  зі свята)

Кожен клас порадував глядачів сценкою чи танцем.

Після привітань 11-класники відтворили сценку народження ліцею (тоді ще - курсів для дітей) "Як усе починалося"

5 клас танцював танок з веселковим стрічками на руках. 9 клас мав свій особливий дрес-код та станцював під мелодію, створену однокласником Володимиром.

Разом із своїм вчителями і виховательками діти представили різні грані буття ліцею.

8 клас прочитав реп про наш ліцей, особливо про нелегке життя шкільних буднів)

 
 
Сьомий клас показав чудове відео, яке розповідало про різні цікавинки нашого ліцею. У зйомках фільму брали участь діти з різних класів і вчителі - вони відповідали на питання.

Молодші класи виступали більш рухливо. 2 та 1 клас танцювали під цікаву мелодію з різними елементами весняного декору, четвертокласники розповідали гуморески. Третьокласники розповідали вірші.

10 клас підготував відеоряд з нашого життя - буття.

Між виступами різних класів Люди, що зробили важливі вклади в розвиток "Гармонії" - від першого дня заснування і до сьогодення, і завдяки яким наш ліцей тримається на плаву, розповідали його історію і ділилися своїми думками.

У залі було тісно і людно, але затишно від дружньої атмосфери: батьки і учні щиро підтримували великих і маленьких артистів. Кожен клас отримав нагороду в своїй - особливій! - номінації.

І як вишенька на торті, на завершення свята - нагородження найбільш старанних учнів. Грошові премії у 250, 500, 1000 і навіть 2000 грн отримали ті, хто довів свою працьовитість і наполегливість у минулій четверті. А також весь 5-й клас, як клас із найбільшою кількістю гарних оцінок. Тому що знання - це круто і престижно!

Життєве гасло нашого ліцею: пробуй, помиляйся, падай, знову піднімайся,  виправляйся і рухайся вперед! Тож щасти тобі, Гармоніє! З ювілеєм! Многая літа!
 
 
 
Розробка сайту: uaBiznes.info