HarmonyFest-2018!

Море вражень, нові знайомства, приємна втома! Дякуємо всім, хто був з нами! Ви зробили цей день!

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

22 вересня на території школи відбулося сімейне свято!

Цікаві заходи, ігри, тренінги проводилися для дітей різного віку, для батьків, для мйбутніх батьків, вчителів і всіх, хто цікавиться вихованням, педагогікою, психологією, збереженням здоров'я, досягненнями у сфері критичного та творчого мислення, і просто людей, які відкриті до новинок та спілкування.

Діти брали участь у заняттях з ліплення, оригамі, розвитку мислення (TRIZ-технологія та вивчення основ математики - Нумікон). Також відвідували танці, спортивні ігри, хімічні досліди, відеоуроки з зоології та ботаніки, малювання кавою на фоні лекції з психології та немало іншого! Всіх порадували яскрава фотозона та танцювальна музика, можливість перекусити чи випити кави.

Гості фестивалю мали змогу відвідати:

  • навчання ейдетиці (де Олена Анатоліївна відкрила секрети швидкого запам'ятовування ряду слів, чисел, фігур...);
  • тренінг TRIZ (ця технологія створена для навчання креативному мисленню, учасники грали в ігри і вчилися творчо, позитивно мислити);
  • консультацію логопеда (особливо актуально для батьків зовсім маленьких дітей: можна запобігти ряду порушень, якщо знати про музичну структуру мовлення, важливість вчити звуки, одночасно використовуючи показування карток, акцентування вимови, музику, наспівування, тактильні відчуття тощо);
  • бесіду з психологом Олександром Дікаревим (він, до речі, є одним із засновників школи Гармонія і зараз продовжує навчати своїх наступників). Спеціаліст ділився корисними знаннями для спокійного, врівноваженого ставлення до домашніх та збереження гармонії в сім'ї (адже основні проблеми із вихованням та здоров'ям, як відомо, виникають від нашого ставлення до світу та сприйняття себе в ньому). Його знання, оптимістичне ставлення до світу, широка ерудиція розширюють кругозір, допомагають розділяти головне і другорядне;
  • бесіду з доулами Катею Тюріною та Анею Волоховою (помічниці в пологах, їх ще називають адвокатами мами) - актуально для вагітних, адже від правильного та комфортного старту в життя так багато залежить!
  • бесіду з лікарем-гомеопатом Юлею Молодих про небезпечні наслідки збивання температури, підтримання здоров'я;
  • заняття для мам з дітьми (брали участь малята віком 1-2 роки). Деякі дітки вперше відчули - як це: працювати в команді, і завзято взялися наслідувати ровесників та психолога Інну;
  • а також - познайомитися з дитячим садочком, взяти участь у психологічній грі "Пляцок", повчитися надавати невідкладну допомогу...

Дорослі знову відчули себе учнями за партою на улюблених предметах. І нехай деякі педагоги були молодші за них - знання були просто життєві!

 

 

Всі лектори та педагоги були на висоті: професійно, концентровано, безкоштовно ділилися тим, що нерідко вартує чималих коштів (аналогічні консультації та тренінги від сучасних коучів - недешеве задоволення). А також зекономили багато часу присутнім: знайти, зрозуміти, дізнатися приклади та особливості, порівняти різні точки зору - часом все це різноманіття задач відбиває бажання опановувати новітні знання у багатьох батьків.



 Програма проведених заходів:

 

Дякуємо нашим гостям, вчителям, психологам, організаторам за чудове свято!

Фестиваль був першим, але точно не стане останнім! Гармонія поділиться усім найкращим, адже працюємо для вас усіх та для ваших діток!

До нових зустрічей!

 


 
Розробка сайту: uaBiznes.info