Перший дзвоник - 2021

Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні.. - це перша заповідь виховання - В. Сухомлинський

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

Настала осінь, і наш ліцей гостинно відчинив двері для дорогих діток. 

Цьогоріч, з огляду на карантинні заходи, що скупчуються на горизонті та не дають про себе забути, першачки та молодша школа провели Свято першого дзвоника окремо від старших діток.

31.08.2021 - святкувала молодша школа. Мружачись від теплого сонця, діти та їхні батьки вислухали привітальні слова, пісню про школу.

Першокласники вирішували свою першу задачку - які предмети з чарівної скрині, яку Королева Знань принесла в ліцей, потрібні будуть для навчання? Згодом усі діти продзвеніли дзвіночками, станцювали танець з батьками, отримали солодкі гостинці. На цьому сюрпризи не завершилися - уже в класі  батьки показали дітям виставу "Ріпка". В добру путь - знань та дружби!


А 1.09.2021 - розпочалося навчання середньої і старшої школи
.

Наше свято проходило, як завжди - недовго, насичено та весело. В жартівливому репортажі діти відповідали на запитання про школу і літо.

Родзинкою заходу став Квест - знайти ключових осіб ліцею (директора, психологів, медсестру, підскарбія, постачальника, майстра...), яких "полонили злі сили", і без яких навчання - не навчання. Класи отримали підказки в конвертах і вирушили на пошуки... Звісно, кожен персонаж дійства раніше чи пізніше відшукався і, сподіваюся, із вдячності пообіцяв посприяти гарним оцінкам).

 

До родини середньої школи врочисто приєдналися п'ятикласники.


Стояти тихо - лунає гімн "Гармонії"! Ой, що це я...  Навпаки, можна стрибати, танцювати і веселитися - ми ж "Одна сім'я, і ти, і я"!


Життя вирує, навчання продовжується.



Вітаємо наших дітей, і їх батьків з початком нового навчального року! Дзень-дзелень-дзелень!


 

 


 

 
Розробка сайту: uaBiznes.info