Останній дзвоник - 2017

Пролунав черговий останній дзвоник! Позаду ще один навчальний рік!

 
Новинки
Шановні колеги! Дякую всім хто долучився до сьогоднішнього благочинного ярмарку!
Завдяки старанням Гармонійців зібрано 19 110 гривень. Ми круті!
Одразу двох крутих педагогів вітаємо сьогодні з Днем народження!
Інно Вікторівно, Владиславе Васильовичу, щиро бажаємо вам миру, добробуту, рівноваги, стабільності, звичайно - здоров'я!
Мистецтво. Ліплення.
Українська народна іграшка. Коник.
Незабаром День козацтва, захисників та захисниць України.
Ліцей "Гармонія" 7 жовтня організовує благодійний ярмарок. Усі кошти будуть направлені на виготовлення енергобатончиків та швидкокаш.
Живий куточок – чи потрібен він у навчальному закладі?
Не секрет, що кожна дитина шукає собі надійного товариша. Не варто обмежувати його лише спілкуванням з однокласниками. Трохи уваги, турботи, витраченого часу на годування і догляд – і серед вихованців може з’явитися вірний і надійний друг: хом’ячок, кролик, щур або папужка.
Всі новини

Школу покидають 10 випускників: чудові, талановиті, улюблені діти! Ви багато чого навчились за ці роки. Але і "Гармонія" вчилась у Вас. Ви дорослішали, а школа мудрішала! Ви шукали свій шлях, а школа намагалась допомогти Вам у цій нелегкій справі!

 

Дякую Вам і Вашим родинам. Дякую батькам, що розуміли, піклувались, підтримували, довіряли "Гармонії" своє найцінніше - дітей, з якими було так приємно працювати! Дякую вчителям, за щоденну кропітку працю, за терпіння і любов. Дякую всім працівникам, що допомагали створювати комфорт і домашній затишок для великої шкільної родини. Лише разом ми могли досягти мети. І лише від кожного із нас залежить те, яким буде наше життя. Вірю, що всі ваші мрії та сподівання здійсняться. Сьогоднішній дощик, "на щастя" - краще того підтвердження! А після теплого дощика засяє Сонце і обов'язково з'явиться ВЕСЕЛКА! Тож нехай Наше життя буде яскравим та різнокольоровим!

 
Розробка сайту: uaBiznes.info